Skip to main content
På gång

Sommarprogram 31 juli

Sommarprogram den 31 juli hos DansPlats Skog!

Vi intar uterummet med livemusik och dansföreställningar på dansbanan och loppis i entrén till DansPlats Skog!
Vi startar kl 16 med loppis och DJ!
Vid kl 18 bjuds det på livemusik och dans på dansbanan!Kom och träffas, se dans, lyssna på musik och fynda på loppisen- allt i den verkliga världen på avstånd fast nära!Loppis i och utanför entrén pågår under em och kvällen. Alla intäkter går till den ideella föreningen PHIDR som driver DansPlats Skog.

VILL DU själv sälja på loppisen? Vi arrangerar bakluckeloppis. Max 10 bilar. Kostnad: 50 kr. Anmäl dig till:
DansPlatsskog@gmail.com

Dryck- och snacksbaren håller öppet! Kaffe, kaka, öl och snacks. Vi tar swisch!

Kommer du med bil?
Om du ska vara med i baklucke-loppisen: Kör fram till DansPlats Skog.
Om inte: PARKERA i byn, tex vid Skogs kyrka, kyrkogården eller bygdegården och promenera ner till oss (nära!)

31 juli
Program:
I korthet!
Mer info/beskrivning av varje akt längre ner i eventet.

* Björntass spelar musik från kl 16. Kom och lyssna!

Dansbanan-
Programmet startar kl 18

* Fall- Frida Krantz och Linnea Persson dansar för oss

* Musik duo
Hanna Edh och Per-Magnus Edh bjuder på livemusik!

* Urpremiär av dansverket: Allra KÄRaste
Idé och Koreografi: Destiny Johannah af Kleen
Dansare: Sara Soumah och Tove Sahlin—————————————————————
Mer info om varje akt:

* Björntass/ Med skogsgolvet som utgångspunkt reser Björntass i tid och rum genom musiken. Från en svettig källare i Detroit, förbi en vibrerande solnedgång Peru, till en isande natt runt lägereld i Namibia, och så rakt ut i skogen.
Genom att blanda blanda afrikanska rytmer med klassisk house, intrikata ljudlandskap och studsiga basgångar hoppas Björntass kunna bjuda in till lekfull kontemplation och rent livsnjuteri! Ta med dansskorna, men dansa helst barfota.

❤

* Fall/ Ett dansstycke i och med omgivningen. Med inspiration av skogen och musiken skapades Fall för att samarbeta och utforska. Från idé till handling har allt kommit av inspiration och lust. Fall skapades främst för att filmas som en kort musikvideo till låten Väven av Björntass men på dansplats skog får ni se den live och i ett nytt format! Vi hoppas att ni vill komma och uppleva vår dans, vi ses på dansplats skog den 31 Juli!

* Hanna Edh och Per-Magnus Edh – livemusik ”Vi kommer med sånger vi älskar att spela, och spelat många gånger. Och nu ser vi fram emot att dela dom med er, den 31 a juli på Dansplats Skog.
Vi tar avstamp i visor och gamla melodier från jazzen, med vissa utsvävningar till en tango eller en rysk poet, kanske tar oss an ett popsnöre eller två på vårat vis på sång och gitarr. Några sånger har allas våran Monica Zetterlund gjort berömda, några melodier skrivna av bland andra Olle Adolphson, en annan av Gösta Linderholm, och texter av Beppe Wolgers, Nils Ferlin och Lars Forsell. Vi utlovar berättelser om kärlek på olika vis när vi rör oss fram och tillbaka i tiden med hjälp av musiken.”

* Allra KÄRaste- ett dansverk om syskon

Läs reportaget från vårt förra sommarprogram den 10 juli- Söderhamns kuriren var på plats!http://centerstage.se/HelaHalsingland200711.pdf